Nederland Fotografeert – Denise Kortlever

In 2016 organiseert NRC in samenwerking met Kamera Express en Canon een fotowedstrijd. Filmmaker Eric van Vuuren verzorgd hiervoor elke maand 3 video’s volgens de contentstrategie van Google. In deze aflevering van Nederland Fotografeert volgen Kamera Express en Canon culinair journalist en food fotograaf Denise Kortlever. 

In Nederland Fotografeert volgen Kamera-Express en Canon iedere maand een professionele fotograaf, die de kijker voorziet van de beste tips om deel te nemen aan de NRC Fotowedstrijd. Elke maand kunt u uw eigen foto insturen die aansluit op het thema van de maand. Voor het thema “Eten” zochten wij Denise Kortlever op om een kijkje te nemen in haar leven als culinair journalist en food fotograaf.

Filmmaker Eric van Vuuren verzorgt hiervoor elke maand 3 video’s volgens de contentstrategie van Google. Met deze strategie wordt door middel van drie soorten videocontent gebouwd aan een succesvol kanaal. De Hero-content zijn entertainende video’s van hoge kwaliteit, die in een korte periode veel views genereren. De Hub-content kan gedefinieerd worden als een terugkerend programma, waar volgens een vast format op een vast tijdstip content getoond wordt met als doel terugkerende bezoekers of zelfs abonnees voor het kanaal te vergaren. De onderwerpen uit de derde categorie, de Hygiene content, worden gebaseerd op het online zoekgedrag van mensen en geven dus veelal antwoorden op vragen van de consument.

Bekijk hieronder de 3 video’s.

Trailer:

Hoofdfilm:

“Whats’s in the bag?”

Wilt u ook deelnemen aan de NRC Fotowedstrijd en kans maken op mooie prijzen van Canon? Ga naar http://foto.nrc.nl en upload uw mooiste portretfoto.